Завдяки новій витоку технічних характеристик і декільком рендерам у нас вже є чітке уявлення про те, яким буде Galaxy S10 Lite. У телефоні буде 48-мегапіксельна камера + 12-мегапіксельна ультраширокая + 5-мегапіксельні макромодули. Тепер з'явилася нова інформація, яка додає більше доказів того, що це буде цікавий телефон для фотографії.

За словами відомого і надійного інсайдера, Samsung буде використовувати технологію “Безпрецедентний OIS” на Galaxy S10 Lite. Хоча ми не знаємо точно, що означає, інсайдер заявляє, ОС буде краще, ніж OIS на нинішніх флагманах. Згідно попередньої витоку, Samsung буде оснащувати S10 Lite тим, що називається “Tilt-OIS”. Він буде присутній в основній камері потрійного масиву S10. Швидше за все, це програми, які будуть помітно покращувати якість фото на програмному рівні.

Samsung Galaxy Lite 10, gizchina

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.