Авіаційна компанія Lilium просуває вперед випробування своїх повністю електричних літаків, і останні кадри німецької стартапу показують, що літак здійснив декілька нових рухів. Незважаючи на те, що випробувальний політ був коротким і не зовсім вражаючим, він став ще одним кроком вперед для компанії, що прагне до запуску в 2025 році комерційної служби повітряного таксі.

Зазначимо, що розробки ведуться ще з 2016 року, але тільки в кінці 2019 року електричний літак здійснив свій перший політ.

Lilium говорить, що компанія завершила першу фазу випробувань, а от далі компанія намагатиметься розігнати літак до 300 км/год.

Компанія сподівається, що до 2025 року вона буде мати повністю комерційний сервіс в двох або трьох місцях по всьому світу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Lilium Jet, gizchina

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.ua компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.