Genesis випустила перші зображення свого розкішного позашляховика, який, як очікується, буде випущений в кінці цього року як GV80. Genesis GV80 2021 заснований на архітектурі з заднім приводом, що означає, що він буде мати поздовжньо встановлений двигун, швидше за все, двомоторний V6 або V8.

Genesis GV80, kkb

З розміру та форми GV80 на зображеннях видно, що це буде 2-рядний 5-місний автомобіль з додатковим третім рядом. Новий автомобіль узятий з Концепції GV80, яка була показана на Нью-Йоркському автосалоні в 2017 році.

Genesis GV80, kkb

Очікується, що 2021 Genesis GV80 надійде в продаж в кінці цього року. Ціноутворення не було оголошено, але очікується, що базова наклейка автомобіля буде коштувати близько 50 000 доларів. Його основними конкурентами є Mercedes-Benz GLE 2020 року, BMW X7, Audi Q7, Cadillac XT6 і Lincoln Aviator.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.