У жовтні Samsung представила Galaxy Book Flex на конференції розробників Samsung (SDC) 2019. Напередодні виставки споживчої електроніки (CES) 2020 Samsung представила Galaxy Book Flex, який коштує трохи дешевше. Пристрій 2-в-1 поставляється з деякими привабливими функціями, такими як панель QLED і процесор Intel Core 10-го покоління.

Samsung Galaxy Book Flex, gizmochina

Samsung Galaxy Book Flex оснащений алюмінієвим корпусом 2-в-1 і обертовим дисплеєм з діагоналлю 13,3 дюйма. Дисплей QLED забезпечує роздільну здатність Full HD 1080 x 1920 пікселів і максимальну яскравість 600 ніт. Екран демонструє високе співвідношення екрана до корпуса, оскільки його дисплей оточений дуже тонкими рамками. Товщина пристрою становить 13,9 мм, а вага - 1,19 кг

Процесор Intel Core 10-го покоління працює на Galaxy Book Flex Alpha. Поки немає підтвердження того, оснащений він процесором Core i3 або i5. Це пов'язано з графікою Intel UHD.

Samsung Galaxy Book Flex, gizmochina

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Galaxy Book Flex α випускається в 8 ГБ і 12 ГБ варіантах пам'яті LPDD4. Його варіанти зберігання SSD 256 ГБ і 512 ГБ. Пристрій оснащений батареєю 54 Вт, яка забезпечує 17,5 годин автономної роботи. Підтримує швидку зарядку через USB-C. Пристрій Samsung 2-в-1 оснащений парою динаміків потужністю 1,5 Вт і камерою HD 720p для відеодзвінків.

Правда, за новинку просять аж 830 доларів.

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.