Пару років тому Apple випустила iPhone SE, який пропонував старий дизайн з оновленими внутрішніми компонентами. Цей експеримент від компанії виявився успішним, особливо в країнах, що розвиваються, таких як Індія.

iPhone 12
iPhone 12

Інсайдери повідомляють, що компанія працює над своїм духовним наступником - iPhone 9. Тепер, згідно зі звітом, цей телефон також отримає ще один варіант з великим дисплеєм, названий як iPhone 9 Plus.

Згідно зі звітом з Китаю, заснованому на інформації про ланцюжку поставок, Apple випустить ще один iPhone з дисплеєм в свій модельний ряд до кінця цього року - початку 2021 року.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Хоча дизайн смартфона ще не підтверджений, інсайдери повідомляють, що Apple звузила вибір до двох варіантів. Перший включає в себе установку телефону з великим 5,5-дюймовим дисплеєм, а ось другий варіант центрується навколо 6,1-дюймового екрану в поєднанні з більш тонкими лицьовими панелями і виїмкою.

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.