Очікування нової консолі Sony PlayStation 5 змушує геймерів хотіти ще більше інформації про новинку. Раніше представники Sony заявляли, що нова PlayStation 5 з'явиться в кінці 2020 року. Незважаючи на те, що до офіційного релізу ще є рік, але компанія почне збирати попередні замовлення на консоль вже в березні цього року. Таким чином, потенційні покупці PS5 можуть зробити попереднє замовлення як можна швидше.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Існує величезна конкуренція між Microsoft (Xbox Series X) і Sony (PlayStation 5). Схоже, що Sony використовує цей крок, щоб приборкати деякі невдачі. На даний момент Xbox X Series вже має більше офіційних налаштувань, ніж PS5.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.