7-річний хлопчик проковтнув різдвяний подарунок AirPods. На щастя, він в порядку.

Мама Кіара Страуд була на роботі, коли їй зателефонували і повідомили тривожну новину. Виявляється, що хлопчик проковтнув AirPod після того, як поклав його в рот. Вона відвезла його у відділення невідкладної допомоги за допомогою.

AirPods. cultofmac

Ситуація могла бути поганою. На щастя, AirPod пройшов безперешкодно в живіт хлопчика. Це виявилося на рентгенівських знімки. Лікарі припускають, що краще всього дати їм пройти природним шляхом.

Що стосується малюка? За повідомленням місцевої телеканалу 21, він думав, що у нього будуть проблеми. Він також хотів триматися подалі від iPhone на випадок, якщо вони випадково підключаться до проковтнутим AirPods.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Приємно чути, що все вийшло добре.

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.