В мережу злили нові дані про флагман серії Pro моделі Huawei P40, так що тепер ми можемо зрозуміти, чого чекати від новинки.

Huawei P40, gizchina

Судячи з фото, це модуль камери смартфона від Huawei. Як ми можемо ясно бачити, більш доступний варіант отримає тільки 3 камери.

просочився На фото ми також можемо побачити виріз для подвійним світлодіодним спалахом і різних датчиків для фокусування і ще багато чого.

Huawei P40, gizchina

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зараз ми не знаємо, які камери будуть фактично упаковані в ці вирізи, але ми очікуємо знайти одні з кращих на ринку датчиків зображення. Серія P від Huawei дійсно відома тим, що вона забезпечує краще у своєму класі якість зображення серед флагманських телефонів. Фактично, останній Huawei P30 Pro домінував у списку лідерів DxOMark протягом декількох місяців.

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.