Тепер ми впевнені, що до лютого 2020 року Samsung офіційно представить свою нову серію топових моделей. Досі ми називали його Galaxy S11, але, можливо, Samsung здивує нас випуском таких пристроїв, як Galaxy S20.

Останнє оновлення доступне для One UI 2.0, було ретельно проаналізовано XDA і виявило цікаві деталі. Тепер нам відомі деякі характеристики майбутніх пристроїв південнокорейського виробника. Перша новинка стосується назви пристроїв, швидше за все, вони з'являться на ринку як Galaxy S20.

Тепер у нас є список функцій, які ми повинні очікувати від нового Galaxy S20.

Режим перегляду: режим відеозапису, що дозволяє використовувати різні об'єктиви в одного запису.

Single Take Photo: режим зйомки для тих, хто не особливо розбирається в фотографії. Пропонує можливість знімати в “потрібний час”. Коли штучний інтелект виявляє посмішку або позу, особливо підходить для зйомки, він автоматично робить знімок. Функціональність повинна бути дуже схожа на режим Photobooth, розроблений Google для своїх пікселів.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Pro Video: режим відеозапису, який надасть власникам Galaxy S20 можливість вручну керувати експозицією. На додаток до ISO навіть при запису відео.

Ефекти боке: це додаткові ефекти розмиття зображень в реальному часі. Функціональність вже доступна в Galaxy S10, і наступна Galaxy S20 буде мати нові фільтри боке, звані Artify, Mono, Side Light і Vintage.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.