“Моя перша реакція, коли НАСА звернувся до мене, щоб запитати, чи можу я відвідати Міжнародну космічну станцію (МКС), щоб особисто оглянути пацієнта”, - сказав Стефан Мол, доктор медицини, експерт по утворенню згустків крові Медичного факультету UNC і давній ентузіаст НАСА. , “НАСА заявило мені, що вони не змогли вивести мене в космос досить швидко, тому я приступив до процесу оцінки і лікування звідси, в Чапел-Хілл”.

NASA назвала дату кінця світу
NASA назвала дату кінця світу

Молл був єдиним лікарем не з НАСА, з якими консультувався НАСА, коли було виявлено, що у астронавта на борту МКС був тромбоз глибоких вен (ТГВ) - або згусток крові - в яремній вені їх шиї. Особисті дані астронавта зберігаються анонімно з міркувань конфіденційності, тому ідентифікуюча інформація, наприклад, коли сталося це подія, в тематичному дослідженні виключається. Ми дійсно знаємо, що астронавт два місяці перебував у піврічний місії на МКС, коли був виявлений ТГВ.

Це був перший випадок, коли згусток крові був виявлений у космонавта в космосі, тому не було розробленого методу лікування ТГВ в невагомості. Молл, член Центру досліджень крові UNC, був покликаний за його великі знання і досвід лікування ТГВ на Землі.

МКС
МКС

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте, лікарям вдалося вилікувати цей серйозна недуг під час космічного польоту.

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.