В зимовий період, як правило, більше опадів, дорожнє покриття стає гірше, в результаті чого зростає кількість ДТП, а отже і пробок, в яких доводиться стояти або годинами. У підсумку, палива витрачається набагато більше, якщо враховувати прогріви авто і низьку температуру.

Затори в Києві, Новини Києва і України
Затори в Києві, Новини Києва і України

Однак, ці декілька порад допоможуть вам заощадити на паливі.

Теплі стоянки. На закритих парковках авто заводяться відразу і не вимагають тривалого прогріву, але це далеко не завжди безкоштовно.

Прогрів авто за короткий проміжок. Звичайно, без прогріву краще не виїжджати, але це займає не більше 2-3 хвилин.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Затори в Києві взимку
Затори в Києві взимку

Не зловживати обігрівом. Обігрів помітно підвищує витрата бензину, так що не варто використовувати його занадто часто.

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.