Згідно з останніми повідомленнями, Google почала процес закриття сервісів цифрових журналів в Google Новини. В електронному листі Google йдеться, що для користувачів обробляється повне повернення коштів. Однак користувачі не зможуть купувати нові або оновлені журнали через Новини Google. Тим не менш, в додатку Google News користувачі можуть отримати доступ до раніше придбаним цифрових журналів.

Google
Google

Компанія Google радить користувачам підписуватися на свої улюблені журнали окремо або робити посилання на веб-сайти. Звичайно, не всі журнали можуть бути отримані за допомогою цифрових підписок. Навіть деякі журнали можуть не мати ніяких цифрових продуктів у співпраці з інтернет-магазинами, такими як Google Play Store і Apple App Store.

Сервіси Google перестали працювати
Сервіси Google перестали працювати

Схоже, пошуковик закриває черговий сервіс, який не окупається.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.