Очікується, що флагманські телефони Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro покажуть публіці вже в наступному місяці в Китаї. У мережі з'явилися фото смартфона і його результати тестів в AnTuTu. Крім того, на Weibo з'явився передбачуваний рендеринг телефону, щоб показати його передню і задню частину.

Xaiomi Mi 10. gizchina

Судячи з усього, смартфон отримає 4 камери, які розміщені вертикально.

Екран оточений дуже тонкими рамками зі всіх чотирьох сторін і інтегрований з датчиком відбитків пальців. На правій стороні телефону є гойдалка гучності і кнопка включення. На задній частині можна помітити наявність світлодіодного спалаху поряд з системою чотирьох камер.

Xaiomi Mi 10. gizchina

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.