Honda Motor Co готується в середині 2020 року стати першим японським автовиробником, який випустив автомобіль з автономним водінням рівня 3.

Рівень автономності 3-го рівня додає можливості безпілотного водіння тільки в умовах повільного руху на перевантажених швидкісних автомагістралях.

Honda Civic
Honda Civic

Audi AG вже продає автомобілі, які мають 3-го рівнем автономності в Японії з самостійним водінням на швидкісних автомагістралях.

Автомобіль Honda буде представлений після того, як японські автовиробники спільно протестують роботу автономних транспортних засобів на дорогах загального користування в Токіо в липні.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

При безпілотному водінні, водії повинні бути готові взяти на себе повний контроль над транспортним засобом у випадку надзвичайної ситуації.

Hyundai Ioniq 2020
Hyundai Ioniq 2020

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.