З початком нового року багато компаній вже готують свої наступні флагмани до 2020 року. Після випуску серії Pixel 4 в жовтні минулого року, зараз компанія Google готує Pixel 4a, яка стане наступником доступного в минулому році Pixel 3a. За чутками, на цей раз компанія випустить тільки один смартфон.

Google Pixel 4a, gizchina

Кілька днів тому OnLeaks випустив кілька рендерів Pixel 4a. Новий смартфон буде використовувати той же квадратний виріз для камери, що і в Pixel 4. Насправді розташування камери виглядає дуже дивно з двома світлодіодними спалахами в лівому верхньому кутку. Ми вважаємо, що навпаки було б краще.

Google Pixel 4a, gizchina

Згідно з повідомленнями, Pixel 4a буде оснащений 5,81-дюймовим дисплеєм і стане єдиним телефоном середнього класу Google в цьому році.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Незважаючи на витоку, нова модель, як очікується, дебютує тільки в травні, так що доведеться почекати.

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.