Презентація нових флагманських продуктів Samsung відбудеться в середині лютого. Тепер нова інформація про технічні характеристики Galaxy S20 підтвердилася.

За останні кілька тижнів ходили чутки про можливості його екрану. На веб-сайті SamMobile підтверджено, що Samsung Galaxy S20 стане першим брендованим смартфоном, оснащеним екраном, здатним досягати частоти оновлення 120 Гц.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

За останній рік випуск смартфонів з частотою оновлення 90 Гц став дуже поширеним явищем. Це змушує користувачів все частіше шукати пристрої з цими функціями.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Незважаючи на те, що Samsung ще не увійшов у цю нову тенденцію зі своїми флагманами, у них, напевно, вже достатньо досвіду в цьому сегменті. Зрештою, багато з смартфонів на ринку, які підтримують високі частоти оновлення, зроблені Samsung.

Цілком можливо, що Samsung може запропонувати дисплеї на 120 Гц для своїх смартфонів.

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.