Нова, більш зрозуміла версія Facebook для робочого столу тепер доступна для деяких користувачів.

Після додатки настала черга веб-версії. Facebook представляє новий дизайн свого сайту. Деяким користувачам було запропоновано протестувати його, щоб замінити поточний.

Facebook, gizchina

Ми можемо бачити більш чітку стрічку новин, нові значки і організацію тематичних вкладок, як у додатку.

Також було розглянуто дизайн профілів та історії. Цей новий інтерфейс також пропонується з темним режимом, як в даний час для багатьох мобільних додатків.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Facebook, gizchina

Схоже, що Facebook знаходиться на межі випуску остаточного дизайну. Компанія тепер запрошує користувачів протестувати новий дизайн.

Швидше за все, новий дизайн стане доступним для всіх протягом декількох тижнів.

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.