Наголошується, що на Землі не стало таких тварин за останні 10 років:

Лісовий сцинк на острові Різдва – різновид ящірки. Останній відомий представник цього виду по імені Гамп помер 31 травня 2014 року. З тих пір представилтелей цього вигляд ніхто не бачив.

Charco Palma pupfish – різновид дрібної риби сімейства Cyprinodontidae, яка жила в Мексиці.

Charco Palma pupfish, Club Aquarium

Пипистрелла з острова Різдва – різновид летючої миші, жила тільки на цьому острові. Останній раз представника цього виду помітили в 2009 році, після того не було знайдено жодної кажана цього виду незважаючи на пошуки. Можливо, вони знайшли інший будинок, але це все ж малоймовірно.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Абингдонская слонова черепаха — підвид слонових черепах. Жила на острові Пінта (Галапогосские острови), тому має ще одну назву – гігантська черепаха острова Пінта. До кінця ХХ століття черепаха була практично знищена через полювання. Останній представник помер у 2012 році.

Абингдонская слонова черепаха, Nationa Geographic

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.