В мережі почали обговорювати “новорічний вірус” від WhatsApp. Це дуже банальна афера, але, враховуючи святковий період, вона може виявитися більш ефективною, ніж зазвичай.

WhatsApp
WhatsApp

Це повідомлення, що містять посилання на веб-сторінки, заражені вірусами. Слідуючи цим посиланням, ви можете поставити під загрозу цілісність вашого смартфона або комп'ютера. Крім того, ви будете піддаватися інвазивної рекламі і будете змушені надавати конфіденційні особисті дані або реєструватися для небажаних послуг підписки. Посилання зазвичай замасковані під привітання. Щоб прочитати їх, ви повинні натиснути на посилання, прикріплені до нього.

Тому правильно вказати, що так званий новорічний вірус - це дешева афера, що розповсюджується через WhatsApp. Тим не менш, Whatsapp є самим популярним клієнтом для обміну повідомленнями, тому таким шахраям легше заробити в ньому. Очевидно, що рада НЕ слідувати за посиланням і, можливо, заблокувати відправника.

WhatsApp
WhatsApp

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.