Кілька днів тому китайський виробник телефонів - Nubia - оголосив, що компанія незабаром запустить нову Red Magic 5G; працює на новітньому і самому потужному Qualcomm Snapdragon 865.

Сьогодні президент Nubia Ні Фей поділився фотографією в соціальній мережі Weibo, що “випадково” показала одну з функцій, які ми побачимо в наступному ігровому телефоні. У правому верхньому куті ми дійсно можемо побачити підпис “Потрійна камера”. Ця підпис в основному підтверджує, що Nubia Red Magic 5G матиме три камери ззаду.

NUBIA RED MAGIC 5G, gizchina

Тепер, хоча це не буде великою новиною для будь-якого іншого пристрою, ви всі знаєте, що серія Red Magic - це лінійка ігрових телефонів Nubia. Досі ми не бачили багато ігрових телефонів з трьома задніми камерами; насправді їх немає.

NUBIA RED MAGIC 5G, gizchina

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Залишилося тільки дочекатися виходу, і дізнатися ціну.

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.