Сьогодні на CES 2020 Sony представила автомобіль. Sony представила повністю електричний концепт-кар, названий Sony Vision-S.

Концептуальний автомобіль Sony Vision-S має в цілому 33 датчика, включаючи датчики CMOS і ToF, які вбудовані в сам автомобіль. Ці датчики призначені для виявлення як людей, так і предметів всередині і зовні автомобіля, забезпечуючи такі функції, як автономне керування, технологія 360 Reality Audio і широкоекранні дисплеї.

Sony Vision-S, gizmochina

Однак Sony заявляє, що замість усього цього її справжнє нововведення полягає в об'єднанні даних, зібраних з усіх цих речей, для отримання більш чистих даних з меншою кількістю помилок. Хоча це не так широко відомо, Sony не зовсім новачок в цій грі. Їх CMOS-сенсори, як ті, що використовуються в його камерах, вже використовуються в автомобілях, таких як Toyota Corolla і Lexus NX.

Sony Vision-S, gizmochina

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Подивимося, на яких авто будуть використовуватися ці технології, якщо вони збільшать комфорт і безпеку водіння.

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.