SpaceX почав 2020 рік з рекордного запуску третьої партії супутників Starlink. У понеділок, 6 січня, шістдесят супутників Інтернет-сяйва були запущені на використаному прискорювачі Falcon 9.

SpaceX
SpaceX

Сажная ракета Falcon 9 заревіла в 9:19 вечора. EST (02:19 за Гринвічем, вівторок), виліт з комплексу космічного запуску 40 на станції ВВС Кейп-Канаверал у Флориді. Його дев'ять двигунів Merlin 1D висвітлювали нічне небо над космічним узбережжям, коли ракета піднімалася до орбіті.

SpaceX
SpaceX

Супутники полетіли в космос на першій стадії Falcon 9, що стало другим разом, коли компанія запускала ракету-носій чотири рази. Зірка цієї місії, яка отримала назву Space10 B1049.4, раніше підняла першу партію супутників Starlink, а також місії Ірідіум-8 і Telstar 18 VANTAGE.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.