Ще в 2016 році Apple представила свій останній смартфон, який буде мати старий і традиційний компактний форм-фактор. Апарат поставляється з дизайном, який явно надихнув iPhone 5s. Це був один з останніх айфонів до капітального ребрендингу.

IPHONE SE 2, gizchina

Звичайно ж, мова йде про iPhone SE. Хоча це здавалося далекою мрією, друга половина 2019 року дала світло надії любителям компактніх iPhone. Згідно з останніми витоками, телефон стане поверненням до раніше дизайну Apple. Компанія може назвати новинку як iPhone 9.

IPHONE SE 2, gizchina

Пристрій з'явиться в першому кварталі 2020 року, і сьогодні з'явилося кілька рендерів. Згідно зображень, iPhone SE 2 (або iPhone 9) має невеликий 4,7-дюймовий РК-дисплей. Більш того, нова витік показує, що розмір корпусу складає 138,5 x 67,4 x 7,8 мм. Для швидкого порівняння, iPhone 8 має розміри 138,4 х 67,3 х 7,3 мм

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.