В 2020 році очікується випуск цілого ряду цікавих носяться гаджетів від різних брендів, але з найбільшим ентузіазмом чекають вироби компанії Xiaomi, а саме “розумного” браслета Mi Band 5. Їх надходження в продаж заплановано на кінець червня.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Новинка точно буде користуватися величезною популярністю, так як Xiaomi Mi band 4 встановив рекорд з продажів. Девайс все ще привертає до себе увагу.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Відзначимо, що вартість Xiaomi Mi Band 5 – це 179 юанів або 537 гривень. Однозначно зауважимо, що така вартість відповідає бюджетного сегменту аналогічних пристроїв, незважаючи на те, що ця ціна буде несуттєво вище для світового ринку. У будь-якому випадку, гаджет сміливо можна назвати бюджетним.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.