Раніше в цьому році LG анонсувала свій флагманський смартфон V50 ThinQ 5G на MWC в Барселоні, Іспанія. Виробник смартфонів зараз працює над своїм наступником, LG V60 ThinQ. Наступне покоління флагманських смартфонів може бути офіційно представлений на MWC 2020, якщо припущення інсайдери будуть вірні. Для тих, хто не знає, майбутній Mobile World Congress запланований на лютий 2020 року.

LG V60 THINQ, gizchina

Нещодавно фото задній панелі LG V60 ThinQ з'явилися в мережі. Недавній витік оголює дві речі - у телефоні є опція чорного кольору, і він поставляється з захищеним екраном. Задня частина пристрою має горизонтальну конструкцію камери. Судячи по довжині вирізу, новинка отримає відразу 4 камери і спалах.

За даними південнокорейського інформаційного агентства Yonhap, галузеві джерела стверджують, що LG представить свій новий флагманський смартфон з підтримкою двох мереж і 5G, LG V60 ThinQ, на MWC 2020 в лютому 2020 року.

LG V60 ThinQ, gizchina
LG V60 ThinQ, gizchina

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.