Нещодавній звіт південнокорейських ЗМІ стверджує, що смартфони Samsung Galaxy багатьох відомих особистостей в Кореї були зламані. Згідно з повідомленням, хакер вимагає гроші у своїх жертв. Якщо жертва не платить викуп, хакер загрожує розкрити всі дані.

Звіт показує, що хакери отримали контактну інформацію, зображення, відео і текстові повідомлення від багатьох знаменитостей. Зловмисник зламає хмарне сховище Samsung, а потім використовує цю інформацію для вимагання жертв. Розмір викупу варіюється від 50 мільйонів вон (43 000 доларів) до 1 мільярда вон (860 000 доларів).

довгий Список знаменитостей, але у звіті не згадувалося багато імен. Серед знаменитостей - відомі актори, кумири, режисери, відомі кухарі та ак дале. Є заяви, що кумир-співак заплатив викуп хакерам, щоб запобігти витоку.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Згідно з повідомленнями, актор Чжу Чжэньмо став однією з жертв. Оскільки він не відповів на загрозу хакера, його особиста розмова з іншими акторами був викритий в Інтернеті. Коли знаменитості опиняються в такому скрутному становищі, варіантів дуже мало. Як громадський діяч вони або платять, або ризикують. На даний момент Samsung не має офіційної заяви про злом своїх пристроїв.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.