Chrome 80 псує спосіб обробки повідомлень веб-сайту браузером. Новий необов'язковий користувальницький інтерфейс, названий “більш тихими повідомленнями користувальницького інтерфейсу”, з'явиться в браузері, щоб зробити запити веб-сайту менш дратівливими. Крім того, це полегшує управління сайтами, які відправляють вам повідомлення.

Браузер Google Chrome, business-text.com
Браузер Google Chrome, business-text.com

В останні роки багато сайтів стали пропонувати отримувати регулярні повідомлення, наприклад, коли новий контент знаходиться в мережі. Функціональність досить корисна для відстеження сайтів, які вам подобаються найбільше. Але спосіб, яким Chrome і сторонні браузери обробляють його, все ще не дуже практичний. Ці повідомлення з'являються дуже часто при вашому першому відвідуванні і змушують вас зробити вибір, перш ніж ви зможете продовжити перегляд сторінки.

Google Chrome
Google Chrome

Проте цілком імовірно, що ви хочете отримувати повідомлення лише від декількох сайтів або не хочете, щоб ці запити з'являлися за замовчуванням. Якщо все це вас дратує, знайте, що в будь-якому випадку Chrome 80 матиме все, що вам подобається. Нова версія браузера з'явиться в лютому, і Google випробує деякі зі своїх найбільш корисних функцій.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.