Samsung представив Galaxy Xcover Pro у Фінляндії. Підтвердження прийшло через офіційний прес-реліз. Як і попередні моделі, то Galaxy Xcover Pro являє собою захищений смартфон. На відміну від старих моделей, які продавалися з більш товстим обрамленням, то Xcover Pro оснащений більш тонкими рамками з використанням нового матеріалу.

Samsung Galaxy XCover Pro, PhoneArena
Samsung Galaxy XCover Pro, PhoneArena

Galaxy Xcover Pro має 165,2 х 76,5 х 9,94 мм і важить 217 грамів. Це сертифікований IP69 і MIL-STD-810G захищений смартфон, який витримує суворі кліматичні умови і не боїться води, пилу, ударів і ударів. XCover Pro оснащений TFT-панеллю 6,3 дюйма. Перфорований екран підтримує дозвіл 1080 x 2400 пікселів. Дисплей може працювати з мокрими руками та рукавичками.

Samsung Galaxy XCover FieldPro
Samsung Galaxy XCover FieldPro

Galaxy Xcover Pro поставляється тільки в чорному кольорі. Це за ціною 499 євро (~ $ 555) та його продажі почнуться 31 січня у Фінляндії. Там немає ні слова про наявність смартфона на інших ринках.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.