Після створення галасу навколо смартфона Concept One, OnePlus нарешті оголосив про нього на Consumer Electronics Show (CES) 2020. Недавній тизер припустив, що Concept One - це продукт, створений OnePlus у співпраці з McLaren, який добре відомий суперкарами. Деякі чутки стверджували, що це може бути складне пристрій від компанії, але концептуальна модель виглядає як звичайний смартфон спереду, і він має шкіряну задню частину з потрійною камерою. Будучи концептуальною моделлю, компанія може ніколи не продавати смартфон OnePlus Concept One.

OnePlus Concept One виглядає як OnePlus 7T Pro, так як він оснащений дисплеєм без вирізів. Єдиними двома основними особливостями Concept One є технологія зміни кольору скла для потрійних камер і задня частина зі шкіри.

OnePlus Concept One, gizchina

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.