Galaxy Fold 2 буде працювати на SoC Snapdragon 855 компанії Qualcomm. Про це повідомили інсайдери. Південнокорейський виробник вирішив відмовитися від Exynos 990. Він зробить ставку на Soc Qualcomm на свій другий складаний смартфон навіть в Європі.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

За словами інсайдерів, Samsung вирішила інтегрувати Snapdragon 855 у всі варіанти свого флагмана. Зазвичай виробник використовує мікросхеми Qualcomm на американському ринку і випускає власний Exynos SoC в Європі. Тим не менше, Samsung зробив виняток для першого Galaxy Fold. Складаний смартфон оснащений Snapdragon 855.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Швидше за все, друга модель теж отримає цей чіп, а цінник буде в районі 855 доларів.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.