Телефон E-Ink, розроблений у співпраці з E Ink Corporation, буде продаватися в середині цього року.

Компанія Hisense повідомила, що у співпраці з E Ink Corporation, провідним виробником електронних книг, вона випустила революційний продукт - перший у світі кольоровий мобільний телефон для читання.

Hisense, gizchina

У цьому кольоровому екрані для електронних чорнил використовується друкована кольоровий електронний папір, нещодавно розроблена та виготовлена компанією E Ink.

Мобільний телефон Hisense з кольоровим екраном для електронних чорнил долає обмеження технології чорно-білої електронного паперу, яка є чорною або білою. Екран використовує нову технологію кольорових фільтрів, яка може відображати 4096 кольорів і має наднизьке енергоспоживання. Екран може продовжувати відображатися при відключенні живлення.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.