Менш ніж через 48 годин після анонсу логотипу Sony PS5 він отримав понад 5 мільйонів лайків і 136 000 коментарів в Instagram. Коли Microsoft випустила Xbox X Series, кількість лайків склало близько мільйона. FIFA 20 і FIFA 19 отримали 1,56 млн лайків і 1,19 млн лайків відповідно.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Тим не менше, частково це пов'язано з тим, що обліковий запис Sony PlayStation в Instagram налічує 22 мільйони передплатників, вдвічі більше шанувальників облікового запису Xbox (9,9 мільйона) і в чотири рази більше шанувальників облікового запису Nintendo (6 мільйонів). І FIFA EASports мають 22 мільйони і 20 мільйонів передплатників відповідно.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Керівник Sony PlayStation, Джим Райан, пообіцяв фанатам, що консоль Sony наступного покоління буде надавати “самий великий і кращий” контент: “Ми представили кілька ключових функцій апаратного забезпечення PS5, ці функції були ретельно розроблені, ви можете досягти дійсно унікальною персоналізації, включаючи в себе технологію майбутнього, надшвидкісний SSD, 3D-звук, Blu-ray надвисокої чіткості і нові контролери з тактильними та адаптивними кнопками запуску”.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Консоль Sony наступного покоління PS5 з'явиться у продажу в кінці 2020 року.

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.