Китайський виробничий гігант Xiaomi досить успішно працює на ринку смартфонів. З самого першого Mi Band компанія заявила про себе на ринку переносних пристроїв. Тим не менш, компанія дійсно зламала ринок з Mi Band 3 і Mi Band 4. Xiaomi Mi Band 4 було продано більше 1 мільйона одиниць за вісім днів. Це показує його популярність, і користувачі мережі вже чекають Xiaomi Mi Band 5. З Mi Band 3 Xiaomi представила версію NFC. Цікаво, що версія Mi Band 4 NFC тсж відмінно продется. Таким чином, є повідомлення про те, що Xiaomi просунеться на крок вперед з його працездатністю NFC і розміром дисплея.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Згідно нещодавньої інформації від TizenHelp, прийдешній Xiaomi Mi Band 5 буде оснащений 1,2-дюймовим дисплеєм. Це більше, ніж у 0,95-дюймового AMOLED-екрана його попередника. Незважаючи на більший дисплей, пристрій буде легше і з більшою контрастністю.

На даний момент смуги NFC Xiaomi працюють тільки в Китаї. Тим не менше, останній звіт підтверджує, що версія Xiaomi Mi Band 5 NFC буде активна на світовому ринку. Мова йде про Google Pay.

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.