Згідно з новим звітом, у штаті США був внесений законопроект, який передбачає заборону на використання мобільних телефонів для осіб віком до 21 року.

У вівторок (7 січня 2020 року), штат Вермонт представив законопроект сенатора-демократа Джона Роджерса, який передбачав заборону використання стільникових телефонів за віком. Урядовець заявив, що люди у віці до 21 року “недостатньо розвинені”, щоб безпечно користуватися мобільними телефонами.

Смартфони з вірусами
Смартфони з вірусами

Щоб доповнити цей законопроект, як необхідність у пропонованому законі були названі такі серйозні шкідливі інциденти, як автомобільні аварії і залякування серед підлітків; оскільки стільниковий телефон, як повідомляється, є однією з головних причин підліткової смертності в США, в той час як смартфони найчастіше використовуються підлітками для здійснення запугивающих і загрозливих дій і, в результаті, навіть для самогубств.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подивимося, чим це закінчиться.

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.