Apple Inc, компанія з Купертіно, відома своїми iPhone, була звинувачена корпорацією Masimo в крадіжці технологій. Позови проти Apple Watch і його систем моніторингу працездатності.

Apple Watch 4
Apple Watch 4

Масімо відомий розробкою технології обробки сигналів для моніторів, пов'язаних зі здоров'ям. Нещодавно компанія і її дочірня компанія Cercacor Laboratories заявили в судовому позові, що Apple викрала секретну інформацію про товарні знаки. За повідомленнями, популярний виробник смартфонів став діловим партнером, але потім приступив до найму ключових працівників Масімо. Сюди входить Майкл о'рейлі, віце-президент відділу технологій охорони здоров'я Apple.

Apple Watch 4
Apple Watch 4

Обидві компанії, пов'язані з охороною здоров'я, Masimo і Cercacor, стверджували, що його неінвазивна система моніторингу, що працює зі світлом, була вкрадена Apple. OEM-виробник із США звинувачується в численних порушеннях 10 різних патентів.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.