Останнім часом з'являється все більше і більше останніх новин про мобільних телефонах серії Samsung Galaxy S. Були повідомлення про конфігурацію майбутньої серії Samsung Galaxy S20. Тепер в мережі з'явився рекламний плакат про телефон серії Samsung Galaxy S20. На плакаті не було нічого, крім чотирьох смартфонів з дизайном камери з центральним отвором. Згідно з чутками, в цю серію увійдуть Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus і Samsung Galaxy S20 Ultra. Всі три телефони будуть використовувати комбінацію Snapdragon 865 + 8GB RAM + 256GB. Однак відмінності будуть у камері і акумуляторі.

Galaxy S20, gizchina

За останні кілька тижнів ходили чутки про можливості його екрану. За словами SamMobile, Samsung Galaxy S20 стане першим телефоном Samsung з екраном 120 Гц. В минулому році було переважання смартфонів з частотою оновлення 90 Гц. Це змушує користувачів все частіше шукати пристрої з цими функціями.

Galaxy S20, gizchina

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.