Раніше Microsoft оголосила, що її консоль наступного покоління - Xbox Series X. Дивно, але ексклюзивні ігри Xbox Series X технічно не будуть домінувати, принаймні, ще один рік. Мається на увазі, що всі ексклюзиви, які будуть виходити на протязі 2020 року, будуть доступними і на вже існуючій моделі.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

Це означає, що будь-які ексклюзивні ігри, що запускаються на консолі Xbox, будуть працювати на обладнанні Xbox двох поколінь. Такі ігри, як Halo: Infinity, були визначені як “ігри між поколіннями”. Крім того, такі ігри, як HellBlade II, будуть активні з покоління в покоління.

MICROSOFT XBOX SERIES X, gizchina

Втім, це не нова практика для Microsoft. Схоже, в Sony PlayStation 5 явно буде козир в рукаві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.