У Житомирі виготовили пробну партію паперу за технологією українського студента Валентина Фречка, який виграв гран-прі конкурсу винахідників в США. Від винаходу до отримання першої промислової партії минуло два роки, а відкриття можна з упевненістю назвати успішним.

Валентин Фречка
Валентин Фречка

Зробити пробну промислову партію паперу з опалого листя погодилися тільки у Житомирі, де на місцевому підприємстві виготовили упаковки для яблук, яєць, коктейльні трубочки і кришки. Тепер Валентин Фречка проводить на виробництві весь вільний від занять в університеті час. Ймовірно, через деякий час почнеться масове виробництво, яке точно принесе величезний внесок у захист екології.

дівчина з листям
дівчина з листям

Варто відзначити, що він став переможцем у величезній кількості конкурсів, а також мріє зустрітися з Илоном Маском.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.