Сьогодні Джин Ге, генеральний менеджер підрозділу мобільних телефонів Lenovo в Китаї, злив у мережу фото Motorola Razr, який зараз знаходиться в масовому виробництві. Як видно з фотографій, ємність складного телефону Motorola RAZR становить 6 ГБ + 128 ГБ. Фактична корисна ємність становить 106 ГБ, а конкретна модель - XT2000-2. Варто зазначити, що виробнича коробка складного мобільного телефону RAZR має унікальний трикутний дизайн. Прозора пластикова кришка у верхній частині відображає офіційний логотип Motorola.

MOTOROLA RAZR, gizchina

Складаний телефон Motorola RAZR використовує дисплей Quick View, який підтримує сенсорні функції. Крім того, користувачі можуть виконувати різні операції, не відкриваючи телефон. До них відносяться відтворення музики, фотографування, перегляд повідомлень і багато іншого.

MOTOROLA RAZR, gizchina

Зазначимо, що він незабаром з'явиться в продажу, а поки він знаходиться у виробництві.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.