Відомий аналітик Apple Го Минхао повідомляє, що в 2020 році Apple випустить 5 нових iPhone. Ці пристрої будуть підтримувати технологію міліметрових хвиль/Sub-6 ГГц. Го Минхао ще раз процитував прогнози попереднього звіту для п'яти моделей iPhone в 2020 році. Буде нова 4,7-дюймова РК-модель, 5,4-дюймовий, 6,1-дюймовий (задня подвійна камера), 6,1-дюймовий (задня потрійна камера) і 6,7-дюймовий смартфон з OLED-екраном.

iPhone 2020, gizchina

Версія 5G від Apple буде мати версії Sub-6GHz і Sub-6GHz +. Для моделей mmWave в даний час йде розробка iPhone Sub-6GHz + mmWave. Цей смартфон, ймовірно, буде випущений в кінці третього кварталу 2020 року або на початку четвертого кварталу 2020 року.

У зв'язку з додаванням підтримки Sub-6GHz і mmWave, Guo Minghao очікує, що постачання телефонів iPhone 2020 складуть 80–85 мільйонів пристроїв у 2020 році. Це вище, ніж 75 мільйонів пристроїв для серії iPhone 11 в 2019 році.

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Подивимося, що покаже яблучна корпорація в 2020 році.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.