Apple Inc, компанія з Купертіно, відома своїми iPhone, була звинувачена корпорацією Masimo в крадіжці технологій. Позови проти Apple Watch і його систем моніторингу працездатності.

Apple Watch 4
Apple Watch 4

Масімо відомий розробкою технології обробки сигналів для моніторів, пов'язаних зі здоров'ям. Нещодавно компанія і її дочірня компанія Cercacor Laboratories заявили в судовому позові, що Apple викрала секретну інформацію про товарні знаки. За повідомленнями, популярний виробник смартфонів став діловим партнером, але потім приступив до найму ключових працівників Масімо. Сюди входить Майкл о'рейлі, віце-президент відділу технологій охорони здоров'я Apple.

Apple Watch 4
Apple Watch 4

Обидві компанії, пов'язані з охороною здоров'я, Masimo і Cercacor, стверджували, що його неінвазивна система моніторингу, що працює зі світлом, була вкрадена Apple. OEM-виробник із США звинувачується в численних порушеннях 10 різних патентів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.