Уже в лютому всесвітньовідома компанія SAMSUNG презентує свій новий телефон: Galaxy S20 з чотирма камерами й другий FOLD з гнучким екраном.

У 2020 це буде перше представлення на ринку смартфонів. З не офіційних джерел, а саме XDA-Developers, стало відомо що на честь нового десятиліття компанія планує випустити S20, і це ж одразу після S10.
Судячи з відомої інформації телефони будуть відрізнятися екранами та камерами.

Іншою новинкою стане Galaxy Fold 2.
Існують версії, що цей телефон, на відміну від свого попередника, стане кишеньковим смартфоном, який у розгорнутому вигляді матиме 6,7 дюймовий дисплей, а у згорнутому — 1-дюймовий дисплей. Також різниця полягатиме і в міцності складного дисплея смартфону, який, за словами інсайдерів, буде виготовлено зі скла замість пластикового поліаміду.
Його зручно буде розкривати навіть однією рукою.

Це не єдині новинки, які варто очікувати цього року на ринку гаджетів. Потішать нас також: Iphone, Huawei, Xiaomi, SonyXpirea та інші популярні виробники.

Нагадаємо, що Instagram обзавівся купою крутих функцій: що нового.

Як повідомляв портал Знай.ua, рідним загиблих у катастрофі літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" фатальний рейс "Тегеран-Київ" хочуть закрити рота.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Apple звинуватили в крадіжці патенту: Apple Watch знову в центрі скандалу.