Європейська комісія наполягає на єдиному методі зарядки мобільних пристроїв вже більш десяти років. Комісія робила це, заохочуючи постачальників технологій добровільно прийняти єдиний стандарт справляння плати. Тим не менш, схоже, що Європейська комісія зараз розглядає законодавчий підхід.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Деякі члени Європейського парламенту закликали Європейську комісію прийняти нормативні заходи, щоб змусити кожного постачальника смартфонів прийняти єдиний метод зарядки. У заяві, пішла за обговоренням, комісар Марос Сефковіч сказав, що комісія планує розглянути “законодавчий підхід” до вирішення проблеми.

Огляд нового смартфона Samsung
Огляд нового смартфона Samsung

Європейська комісія планує провести голосування з цього питання на більш пізньому засіданні. Якщо європейські законодавці доб'ються свого, то такі компанії, як Apple, будуть змушені використовувати порт USB Type-C для зарядки iPhone і відмовляться від роз'єм Lightning.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.