Серію Galaxy S20 покажуть публіці 11 лютого. В одній з останніх витоків розкриваються ключові деталі Galaxy S20 Ultra 5G, який є топ-моделлю всіх п'яти телефонів Galaxy S20.

Джерелом витоку є Макс Вайнбах з XDA Developers, той самий джерело, який злив живі фотографії Galaxy S20 + 5G. Його твіт розкриває деякі ключові характеристики пристрою. Вони переплутані, тому почнемо з камер.

За його словами, Galaxy S20 Ultra 5G буде мати 108-мегапіксельну основну камеру в парі з 48-мегапіксельною камерою з 10-кратним оптичним зумом і 12-мегапіксельною камерою з ультра широким кутом огляду. Насправді є чотири камери, але згадуються тільки три.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Переходячи від камери до оперативної пам'яті і конфігурації сховища, Galaxy S20 Ultra 5G буде доступний тільки в двох варіантах оперативної пам'яті - 12 ГБ і 16 ГБ. Так, ви правильно прочитали. В цьому році з'являться телефони з 16 ГБ оперативної пам'яті. Крім того, цікаво також побачити, що базова модель має 12 ГБ оперативної пам'яті. Це рекордно багато, враховуючи, що конкуренти не могли похвалитися такими ж показниками.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.