Xiaomi тільки що запустила нове багатофункціональне зарядний пристрій для подорожей IDMIX через свою платформу електронних гаджетів Youpin. В даний час він доступний за 358 юанів (приблизно 52 долара), а його адаптер продається за 39 юанів (приблизно 6 доларів).

Xiaomi Youpin, gizchina

Згідно з офіційними нотаток, багатофункціональний дорожній зарядний пристрій IDMIX містить три основні функції, які роблять його універсальним електронним аксесуаром. Пристрій може працювати як адаптер живлення, портативний акумулятор і навіть підтримує бездротову зарядку. Адаптованість також є ключовим фактором, оскільки вона підтримує британські, європейські та австралійські адаптери живлення. Отже, він може технічно живити ноутбук і смартфон без проводів або з роз'ємом USB.

Xiaomi Youpin, gizchina

Звучить непогано, якщо врахувати цінник.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.