Xbox Series X зможе запускати ігри для Windows, доступні в Магазині Microsoft. Як повідомляє італійський сайт Game-Experience, консоль Microsoft оснащена функцією під назвою Windows Mode. Це дозволило б Series X запустити спеціальну версію Windows 10. Звичайно, з деякими обмеженнями.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

Наступний Xbox, безсумнівно, стане зіркою E3 2020, оскільки його головний конкурент буде присутнім на заході. Дійсно, Sony вирішила представити PS5 далеко від Лос-Анджелеса. В очікуванні проведення шоу з 9 по 11 червня 2020 року Microsoft анонсує інформацію про Xbox Series X.

Xbox
Xbox

Наприклад, компанія Redmond підтвердила, що Xbox X Series буде пропонувати повну зворотну сумісність. Він буде охоплювати всі покоління Xbox, від першого до Xbox One. Це означає, що гравці зможуть використовувати всю свою ігрову бібліотеку Xbox Series X.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.