У минулому році ми побачили дебют перших 5G смартфонів на ринку, хоча на даний момент цей тип підключення можна використовувати в декількох спеціально відведених місцях. Поступово збільшується покриття 5G, а також кількість сумісних пристроїв з ним. У цьому році середній сегмент почне набувати мережа нового покоління. Redmi K30 5G і Realme X50 5G є першими прикладами, але вони не будуть єдиними, принаймні, на думку китайських аналітиків, які говорять, що в цьому році 1 з 5 телефонів середнього класу буде сумісний з 5G.

Смартфони з вірусами
Смартфони з вірусами

В даний час на ринку представлено кілька процесорів 5G, орієнтованих на середній сегмент смартфонів. Це Qualcomm Snapdragon 765, MediaTek Dimensity 1000L і Samsung Exynos 980. Правда, на території України поки немає підтримки мережі 5G, і в деяких місцях навіть немає 4G, так що ця функція поки що марна.

Смартфон Nokia
Смартфон Nokia

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.