Новий вид пернатого динозавра був виявлений в Китаї і описаний американськими та китайськими авторами і опублікований сьогодні в журналі The Anatomical Record.

Єдиний у своєму роді зразок показує, якою була Земля 120 мільйонів років тому. Скам'янілість зберігає пір'я та кістки, які надають нову інформацію про те, як зросли динозаври і чим вони відрізнялися від птахів.

Археологи
Археологи
Warwickshire County Council

“Новий динозавр поєднується з неймовірною схожістю пернатих, крилатих тварин, які тісно пов'язані з походженням птахів”, - сказав д-р Ешлі Поуст, яка аналізувала зразки, коли він був студентом в Університеті штату Монтана і в той час, коли доктор філософії студент Каліфорнійського університету в Берклі. В даний час Порожній працює науковим співробітником в Музеї природної історії Сан-Дієго.

Вчені назвали динозавра Wulong Bohaiensis. Вулонг по-китайськи означає “танцюючий дракон”.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Археологи, фото: РГ
Археологи, фото: РГ

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.