Виправити свої помилки. Компанія Microsoft вирішила почати піклуватися про екологію та зявила, що до 2030 року перейде на негативний рівень викину вуглицю в атмосферу.

Компанія планує не лише зменшити свій вуглецевий слід, але й також розробити технології, що допоможуть зробити це партнерам і клієнтам.
Про це офіційно повідомили в компанії з посиланням на виступ гендиректора Сатью Сатья Наделла.

Щоб втілити свій план в дійсність Microsoft планує повністю електрифікувати внутрішній автопарк та перейти на новітні джерела енергії дата-центрів, кампусів та будівель компанії.

Їх грандіозний план також містить у собі і вкладення мільярдів доларів та створення та розвиток технологій по усуненню шкідливих викидів в атмосферу.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще
Якщо у них все йтиме за планом, то вони частково до 2050 року зможуть домогтися певної компенсації за час їхньої роботи з 1975 року.
Вони планують і посадку та відновлення лісів, і секвестрація (уловлювання) вуглецю в ґрунті, і біоенергетику зі зв'язуванням та зберіганням вуглецю (BECCS) і пряме захоплення повітря (DAC).

План Microsoft по досягненню негативного рівня вуглецевих викидів до 2030 року

Компанія Microsoft планує щорічно робити звіти на публіку, про свої досягнення та вплив на екологію.

Нагадаємо, раніше Microsoft представила абсолютно новий браузер Edge


Як повідомляв портал "Знай.ua", Xbox Series X може працювати з іграми для Windows


Також "Знай.ua" писав, що Windows 7 перестала отримувати оновлення і патчі безпеки і стала вразливою