Сьогодні офіційний акаунт WeChat компанії Huawei оголосила про випуск HMS Core 4.0. Huawei стверджує, що повний запуск HMS Core v4.0 допоможе глобальним розробникам в ефективній розробці, швидкому зростанні і комерційному успіху.

Huawei Core, gizchina

За словами Huawei, HMS Core - це набір відкритих можливостей хмарного сервісу терміналів Huawei. Ці можливості і послуги допоможуть додатками отримати більше користувачів, підвищити активність і підвищити ефективність бізнесу. Інтелектуальний розподіл терміналів дозволяє розробникам зосередитися на інноваціях і надати кінцевим користувачам Huawei відмінні можливості для використання.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

На додаток до облікового запису Huawei, платіжним, аналітичним, хмарним просторів та ігрових сервісів, які працюють вже багато років, і послуг з реклами та позиціонуванню, які були у мережі протягом чотирьох місяців, багато нові будуть додані самими розробниками. По суті, це непоганий аналог сервісів Google, якщо всі додатки будуть працювати без перебоїв і проблем.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.